Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Service Valet Parking

Ervaar het gemak en de luxe van de service Valet Parking van Safe2Drive! Parkeren wordt vaak gezien als vervelend. Dit omdat het nagenoeg altijd gepaard gaat met een vertraging en het zoeken naar een parkeerplek in een vreemde omgeving. Door hier een strakke en representatieve organisatie voor te realiseren, wordt deze irritatiefactor voor u weg genomen. Bel dan Safe2Drive! Wij voorzien uw gasten van een goede entree bij aankomst op het event.

Meer informatie over het inschakelen van Safe2Drive voor Valet Parking? Neem dan gerust contact met ons op!

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Gun uw gasten een goede entree

De Valet Parking Service van Safe2Drive biedt u dé kwalitatieve service voor uw evenement! Met de chauffeursdiensten van Safe2Drive haalt u een ervaren partner in huis die beschikt over de juiste hoeveelheid kennis, inzicht en middelen. Alles om voor uw gelegenheid de ideale logistieke situatie te realiseren. Dit alles gaat uiteraard gepaard met een gepaste representativiteit. Onze getrainde chauffeurs zijn ten slotte het visitekaartje voor uw evenement en beschikken daarom ten alle tijden over een gepaste etiquette!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u interesse heeft in de service Valet en eventparking van Safe2Drive, is dat met één telefoontje geregeld. U belt namelijk Safe2Drive en verteld ons de specificaties van het evenement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoeveelheid gasten, de grootte en de locatie. Vervolgens regelen wij de rest! Onze chauffeurs zullen bij de ingang klaar staan. Uw gasten overhandigen de sleutels aan onze wel getrainde Valet Parkers. Zij brengen de auto naar de parkeerplaats en halen deze weer op als de gasten naar huis willen. Daarnaast bieden wij uw gasten ook gelijk de mogelijkheid gebruik te maken van onze thuisbrengservice.

Reserveer online

Safe2Drive service Valet parking

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent Valet Parking? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag de mogelijkheden en denken met u mee. Wij regelen de eventparking voor u, alles om uw event probleemloos te laten verlopen. U kunt ons ook telefonisch bereiken. Bel dan naar 085-300 1200. U kunt uw vragen ook mailen naar info@safe2drive.nl. Dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen