Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB taxi Rotterdam

Heeft u een gezellige avond en bent u op zoek naar een BOB taxi in Rotterdam of omgeving? Dan brengt Safe2Drive u veilig thuis! Is de avond toch iets gezelliger dan verwacht en misschien een drankje te veel op om naar huis te rijden? Dan is Safe2Drive uw BOB. Want 100% BOB is 0% op en die verantwoording nemen wij graag op ons. Wilt u niet uw auto achterlaten? Dan brengen wij u graag weg in uw eigen auto. Dan hoeft u de volgende dag niet meer terug om uw auto te halen. Nu een BOB nodig? Bel dan direct naar: 085-3001200.

Vele mogelijkheden

Safe2Drive is uw BOB

Een taxi als BOB in Rotterdam is nog nooit zo makkelijk geregeld. Want we kennen het allemaal, die ene vraag; ‘Wie is de BOB vanavond’? Maar wij van Safe2Drive nemen graag die verantwoording op ons. Of u nu alleen bent of in een groep. Safe2Drive zorgt dat u veilig thuiskomt. Zoals hierboven benoemd bieden wij ook de mogelijkheid voor het thuisbrengen van uw eigen auto. Reserveer vandaag nog een BOB. Dit kunt u doen vóór vertrek maar ook als u al op locatie gearriveerd bent.

Service

Naast de BOB thuisbrengservice bieden wij meerdere services aan. Hierbij kunt u denken aan luchthavenservice, het huren van een privé chauffeur, het huren van een chauffeur met auto en Valet Parking. Bij dit laatste weten wij dat er best veel bij komt kijken en daarom nemen wij dit graag voor u uit handen. Wij ontvangen uw gasten georganiseerd en zorgen voor een goede start van het evenement.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Auto met chauffeur

Verder kunt u ook een auto met chauffeur reserveren. Bijvoorbeeld voor al uw zakelijke afspraken. Heeft u een drukke dag en wilt zich goed kunnen voorbereiden? Onze chauffeur brengt u naar al uw locaties en zorgt dat u op tijd bent en voor de deur wordt afgezet. Stap lekker achterin en u kunt in alle rust uw voorbereidingen treffen. In de tussentijd wacht onze chauffeur tot uw afspraak is afgelopen zodat u gelijk door kunt naar een andere afspraak. Indien gewenst kunnen wij uw auto wassen in de tijd dat u op afspraak bent. Zo komt u altijd representatief aan.

Reserveer online

Contact BOB taxi Rotterdam

U kunt uw reservering voor onze taxi BOB in Rotterdam of omgeving gemakkelijk plaatsen via de website. Heeft u vragen over bijvoorbeeld de tarieven? Ook dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina. Een snelle vraag of direct een taxi regelen? Bel dan naar: 085-3001200.

Wilt u meer uitgebreide informatie over groepsvervoer of luchthavenvervoer? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar: info@safe2drive.nl

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee