Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Taxivervoer Rotterdam

Taxivervoer Rotterdam regelen? Bel Safe2Drive! Wij brengen u graag van A naar B. Van kleine tot grote groepen. Er zijn genoeg mogelijkheden. Wilt u direct weggebracht of opgehaald worden? Bel 085-300 1200. Natuurlijk kunt u ook een rit reserveren voor een ander tijdstip. Bel of plan uw rit via de website.

Vele mogelijkheden

BOB-Service in Rotterdam

Na een leuke avond wilt u zich niet druk maken om het vervoer naar huis. U kunt gebruik maken van het openbaar vervoer. Helaas is dit maar tot een bepaalde tijd beschikbaar! Dankzij de taxi services van Safe2Drive weet u altijd dat u veilig en op tijd thuis komt. Van Rotterdam naar Amsterdam of ergens anders in Nederland. U beslist, wij rijden. Zelf in uw eigen auto. Hoe? De chauffeur van Safe2Drive rijdt in uw auto naar huis, met u er naast. De tweede chauffeur rijdt met het vervoer van Safe2Drive achter u aan en haalt de chauffeur op. Geen gedoe met het ophalen van uw auto!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Airport vervoer

Gaat u binnenkort vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport? Wij brengen u graag weg. Wij leveren u samen met uw bagage op tijd aan bij het vliegveld. Bij terugkomst staan wij weer klaar om u naar huis te brengen. Een andere dan het oppikpunt? Ook geen probleem. U geeft aan waar u naartoe wilt, wij brengen u. Goed om te weten is dat Safe2Drive niet alleen naar Rotterdam Airport rijdt. Wij brengen u graag naar alle vliegvelden in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Mijn rit reserveren | Taxivervoer Rotterdam

Reserveer nu uw taxivervoer via het online reserveringssysteem. U ontvangt zo snel mogelijk de reserveringsdetails in de mail. Andere vragen? U kunt bellen naar het bovenstaande nummer of mail info@safe2drive. Wij zien u graag snel!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee