Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Taxi Puttershoek

Bent u op zoek naar een taxi Puttershoek? Dan bent u aan het juiste adres bij Safe2Drive! Bij Safe2Drive kunt u terecht voor verschillende services. Zo kunnen wij u helpen met een privé chauffeur, thuisbrengservice, auto met chauffeur, luchthavenservice en valet- & Eventparking. Onze services zijn heel de dag door bereikbaar en u kunt gemakkelijk online een tijd reserveren.

Wilt u gebruik maken van één van onze services? Bekijk dan hier de mogelijkheden.

Vele mogelijkheden

Taxi Puttershoek | Safe2Drive staat voor u klaar

Het doel van Safe2Drive is om u veilig aan te laten komen op de plaats van bestemming. Er zitten verschillende voordelen aan het inhuren van en chauffeur. Zo kunt u bijvoorbeeld ongestoord genieten van een feestje en genieten van de avond met drankjes. Onze chauffeur wacht u op en zorgt ervoor dat u veilig thuis wordt gebracht. Onze privé chauffeur is ook handig voor als u naar een zakelijke afspraak moet en nog een paar dingen moet regelen. U kunt rustig in de auto doorwerken, terwijl de chauffeur voor u rijdt.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Geniet van onze luchthavenservice

Safe2Drive biedt de perfecte uitkomst voor u als u ontspannen op vakantie wilt gaan. Wij bieden namelijk een luchthavenservice aan, waarbij u naar de luchthaven wordt gereden door één van onze chauffeurs. Onze chauffeur zal 15 minuten van tevoren bij u aanwezig zijn, zodat hij kan helpen met koffers inladen etc. Nadat u bent afgezet bij de luchthaven zal de chauffeur de auto netjes terug brengen naar de door u gekozen bestemming.

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Mocht u meer willen weten over onze taxi Puttershoek service, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn bij Safe2Drive!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee