Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Taxi Pernis

Als u op zoek bent naar taxi Pernis, dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres. Wij kunnen u namelijk verschillende diensten aanbieden, die u veilig van A naar B kunnen brengen. Bij ons vindt u diensten, zoals de thuisbrengservice, privé chauffeur, auto met chauffeur, valet & eventparking en luchthavenservice.

Wilt u meer informatie over de services die wij kunnen aanbieden? Stel dan gerust uw vraag.

Vele mogelijkheden

Taxi Pernis huren bij Safe2Drive

Vervoer naar bepaalde gelegenheden, kan soms best een geregel zijn. Met Safe2Drive hoeft u zich nergens zorgen over te maken! Met onze service, kunt u namelijk met uw eigen auto naar de gelegenheid rijden, waarbij wij u op de terugweg u naar huis rijden in uw eigen auto. U heeft hierbij dus niet de zorg dat u de volgende dag de auto nog moet ophalen. De kosten voor deze service vallen een beetje hetzelfde als voor een echte taxi. Het voordeel hierbij is dat u geen dubbele taxi kosten heeft, omdat u er zelf heen rijd en dus ons alleen nodig heeft voor de terugweg!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Vervoer naar de luchthaven

Als u zorgeloos op vakantie wilt gaan, kunt u ons inhuren om u naar het vliegveld te rijden. Het voordeel hierbij is, is dat wij u vervoeren in uw eigen auto en deze ook weer afleveren op de door u genoemde bestemming. Om te zorgen dat u op tijd komt, zullen wij altijd ruim van tevoren op locatie zijn. Hierdoor kunnen wij u ook nog helpen met het inladen van uw koffers.

Wilt u graag gebruik maken van uw eigen auto op vakantie, dan bieden wij u de ideale uitkomst. Wij bieden namelijk ook de service aan om uw auto naar uw vakantiebestemming te brengen. Onze chauffeur zal de auto brengen naar de afgesproken locatie, waarbij hij ook nog eens extra bagage kan meenemen. Ideaal toch!

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Mocht u nog vragen hebben over onze service taxi Pernis, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij laten graag onze mogelijkheden zien en brengen u veilig overal heen. Tot snel bij Safe2Drive!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen