Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Privéchauffeur

Heeft u een druk bezette agenda en wilt u zich goed voorbereiden op uw afspraken? Reserveer uw eigen Safe2drive privéchauffeur. U neemt achter in uw eigen auto plaats, waar u zich ontspannen kunt voorbereiden op uw afspraak. De auto wordt uw eigen mobile office, en de chauffeur zorgt dat u op tijd aankomt op uw afspraken.

Het inhuren van een privéchauffeur betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het navigeren door onbekende straten of het vinden van parkeerplaatsen. Bovendien heeft u de flexibiliteit en vrijheid om uw eigen schema te bepalen. Vergeleken met het gebruik van een openbaar vervoer of een taxi, geeft een privéchauffeur u de mogelijkheid om comfortabel te reizen en te ontspannen terwijl u op weg bent naar de bestemming.

Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor de beste Safe2drive privéchauffeur die bij uw wensen past, uw chauffeur staat 24/7 voor u klaar.

Enkele voordelen van een Safe2Drive privéchauffeur

✓ Op tijd op uw afspraak, u wordt voor de deur afgezet
✓ Ontspannen en goed voorbereid bij uw afspraak arriveren
✓ Geen parkeerproblemen of parkeerkosten
✓ Uw auto wordt gewassen, zodat u altijd representatief aankomt bij uw afspraak
✓ Tijdens de wachttijd kan de chauffeur ondersteunende taken voor u verrichten

Heeft u na uw afspraken nog een zakelijk diner? Geen zorgen! De chauffeur blijft bij u tot uw dag erop zit.

Voor iedere gelegenheid!

Onze privéchauffeurs

Thuisbreng Chauffeurs

Alle thuisbreng chauffeurs van Safe2Drive zijn zeer representatieve, vakbekwame, behulpzame, sociale, chauffeurs. Deze chauffeurs zijn ervaren in ieder type auto en kunnen zelfs uw meest exclusieve auto besturen. De chauffeurs van Safe2drive zijn altijd keurig in kostuum om u thuis te brengen in uw eigen auto.

Gecertificeerde Directiechauffeurs

Safe2Drive beschikt over een groep gecertificeerde (minimaal CCV-D1) chauffeurs. Deze zeer goed opgeleide directiechauffeurs beschikken over de benodigde vaardigheden om u veilig en beheerst naar uw bestemming te brengen. Zodra u instapt bij 1 van onze directiechauffeurs zal u de rit als zeer ontspannen en zeer comfortabel ervaren.

Uw eigen privéchauffeur

Tarieven privéchauffeur

Tarieven voor de privéchauffeur zijn als volgt:

  • Chauffeur € 30,50 per uur
  • Directiechauffeur € €37,50 per uur

Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw

Tenzij anders overeengekomen, wordt voor avond-, nacht-, en weekendritten geen toeslag geheven. Per 8 uur wordt ten behoeve van de chauffeur een bedrag van € 12,50 aan maaltijdvergoeding in rekening gebracht bij de opdrachtgever.

Per opdracht geldt een minimale afname van 3 uur. De tarieven worden berekend over de rijtijd en de wachttijd. Daarnaast kan er ook reistijd in rekening worden gebracht.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Mail naar: info@safe2drive.nl of bel naar: 085-300 1200