Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Studentchauffeur Rotterdam

Bent u op zoek naar een studentchauffeur Rotterdam? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! We zijn een thuisbrengservice waarbij cliënten op afspraak of last minute basis een chauffeur kunnen bestellen die hen in hun eigen auto naar de gewenste locatie rijdt. Ook leveren wij privéchauffeurs op de gewenste locaties, en zij we sterk op het gebied van valet parking.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag over de mogelijkheden!

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Studentchauffeur Rotterdam via Safe2Drive

Safe2Drive zorgt ervoor dat u zich tijdens een feest of evenement geen zorgen hoeft te maken over het vervoer terug. U kunt er zelf heenrijden met uw eigen auto en vervolgens gaan genieten van de dag of avond. Het enig wat u hoeft te doen is bij vertrek de sleutels overhandigen aan onze chauffeur, die vervolgens achter het stuur plaats neemt. Zelf kunt u op de bijrijdersstoel of achterin plaatsnemen, en wordt u veilig thuisgebracht! Het voordeel is dat u op deze manier alleen voor de terugreis extra kosten maakt, en dat u de volgende dag niet terug hoeft om uw auto op te halen.

Mocht u (tijdelijk) geen eigen auto tot uw beschikking hebben, dan is het ook altijd mogelijk om een auto met chauffeur bij ons te huren. Wij werken samen met bekende autodealers en hebben daarom bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Heeft u binnenkort een feest waarna u liever niet zelf naar huis rijdt? Safe2Drive zorgt ervoor dat u en uw auto weer veilig thuis komen. De kosten voor onze thuisbrengservice zijn vrijwel gelijk aan de kosten voor het huren van een taxi, maar dan met vele voordelen!

Reserveer online

Meer informatie

Bent u enthousiast geworden en wilt u onze diensten zelf eens ervaren? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen