Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Studentchauffeur Amsterdam

Heeft u binnenkort een feest en bent u op zoek naar een studentchauffeur Amsterdam? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij bij Safe2Drive zorgen ervoor dat u met uw eigen auto naar een feestje kunt rijden, en dat u op de terugweg lekker achterin uw eigen auto kunt stappen. De kosten van onze service zijn vrijwel gelijk aan de kosten van een taxi, maar dan met vele voordelen!

Heeft u interesse in onze student chauffeurs? Reserveer dan direct een rit via onze website om neem contact op voor vragen en advies!

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Studentchauffeur Amsterdam via Safe2Drive

Als u een studentchauffeur bij ons huurt gaat dat op deze manier: u kunt gewoon met u eigen auto naar een feestje of evenement rijden, en daar de rest van de dag of avond genieten van het gezelschap. Vervolgens is het enige wat u hoeft te doen, bij vertrek de sleutels overhandigen aan één van onze studentchauffeurs die naar de locatie is toegekomen. Die zal plaats nemen achter het stuur van de auto, zodat u ontspannen op de bijrijdersstoel of achterin kunt gaan zitten. De chauffeur rijdt de auto naar uw gewenste bestemming. De volgende dag hoeft u dus niet terug om de auto nog op te halen!

De tarieven liggen ongeveer gelijk met een taxiservice, maar het voordeel van onze dienst is dat u alleen voor de terugreis extra kosten maakt. 

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Wij bieden ook een luchthave service of Valet Parking aan. Zo kan u met gemak naar het vliegveld gebracht worden of na een lange vlucht rustig bijkomen terwijl u naar huis gebracht wordt. Valet Parking kan de uitkomst bieden bij feestjes én partijen. Zo worden de auto’s netjes geparkeerd en na afloop van het feest weer gehaald. Ideaal toch?

Reserveer online

Meer informatie over onze diensten

Heeft u interesse gekregen in onze diensten of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en services die we kunnen bieden.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen