Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Student Chauffeur Amsterdam

Heeft u binnenkort een feestje of evenement, waarna u liever niet zelf naar huis rijdt? Dan is een student chauffeur Amsterdam de ideale oplossing! Wij bij Safe2Drive zorgen er voor dat u weer veilig thuis komt, terwijl u toch met uw eigen auto naar uw bestemming toe kunt rijden. De kosten hiervoor zijn vrijwel gelijk aan een taxi, maar u profiteert van meerdere voordelen!

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact op of reserveer direct via de website!

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

Student Chauffeur Amsterdam bij Safe2Driveg!

Hoe werkt het? U kunt gewoon met uw eigen auto naar het feest of evenement gaan, en bij het vertrek zal onze student chauffeur achter het stuur van uw auto plaats nemen. U kunt dan zelf aan de bijrijderskant instappen en hoeft zich nergens zorgen over te maken! De voordelen hiervan zijn dat u alleen op de terugweg extra vervoerskosten heeft, en dat u uw auto de volgende dag niet hoeft op te halen!

Beschikt u tijdelijk niet over een eigen auto? Ook dat is geen probleem. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om een auto met chauffeur te huren. Door onze samenwerking met bekende autodealers, hebben wij bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking. U komt dus aan op uw afspraak in stijl!

Ook als u met een groot gezelschap naar een feest of evenement wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Bel of mail ons, en wij kunnen met u meedenken over de juiste oplossing!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Valet Parking

Wij bieden ook Valet Parking aan bij evenementen. Heeft u een groot feest in Amsterdam en bent u druk met de voorbereidingen? Wij helpen u graag. De chauffeurs van Safe2Drive staan bij de ingang klaar ontvangen uw gasten en parkeren de auto’s op een veilige manier. Na het evenement staat de juiste auto weer klaar voor uw gast. Als extra service verlenen wij, indien nodig, de thuisbrengservice aan ter plaatse.

Reserveer online

Contact opnemen

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Uiteraard is het wel mogelijk om door het hele land gebruik te maken van onze diensten.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk onze tarieven op de website, of maak direct een reservering. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen