Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Taxi Nieuw Beijerland

Heeft u taxi Nieuw Beijerland & omgeving nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Bel naar 085 – 300 1200 om uw BOB chauffeur te reserveren of plaats een reservering online. Wist u dat wij u ook thuis kunnen brengen in uw eigen auto. Super fijn wanneer u nét iets te veel gedronken heeft en weer op weg naar huis moet. Met onze thuisbrengservice is het niet nodig om uw auto de volgende dag op te halen. Daarnaast is het tarief veelal gelijk aan de kosten voor een taxi.

Waar wacht u op? Reserveer direct!

Vele mogelijkheden

Taxi Nieuw Beijerland | Safe2Drive staat voor u klaar!

Bent u in de omgeving van Nieuw-Beijerland? Wij komen eraan om u veilig thuis te brengen. Zo kunt u na een gezellige avond weer veilig naar huis. Goed om te weten is dat wij ook bij uw bedrijfsfeesten de thuisbrengservice verzorgen, hiermee ben u verzekert dat u en u personeel veilig thuis gebracht worden. Wel zo een fijn idee, niet? Maak gebruik van onze thuisbrengservice! Benieuwd naar alle tarieven? Neem een kijkje op deze pagina.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Overige diensten

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten. Denk maar eens aan onze luchthaveservice waarbij we u veilig van huis naar het vliegveld brengen of andersom. De chauffeur is minimaal 15 min voor vertrek aanwezig om u te helpen met uw bagage. Goed om te weten is dat onze bestuurders zijn echte professionals die getraind en opgeleid zijn om ieder type voertuig te besturen. Wist u dat wij ook tijdens evenementen zorgen voor valet parking? Verras uw gasten met deze sublieme service!

Reserveer online

Heeft u nog vragen?

Zijn wij de Taxi Nieuw Beijerland waarnaar u op zoek bent? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 – 300 1200 of reserveer gemakkelijk via onderstaande button. Ook kunt u uw vragen mailen naar info@safe2drive.nl.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren