Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Business taxi Rotterdam

Bent u op zoek naar een business taxi Rotterdam? Zoek dan niet verder, want Safe2Drive biedt u de oplossingen! Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten, zoals de thuisbrengservice, privé chauffeur, auto met chauffeur, luchthavenservice en valet & eventparking.

Wilt u een reservering maken voor één van deze diensten? Maak deze dan hier.

Vele mogelijkheden

Business taxi Rotterdam | Safe2Drive staat voor u klaar

Als u op zoek bent naar een taxi voor na een avondje uit, dan biedt Safe2Drive de perfecte uitkomst voor u. Met onze thuisbrengservice zorgen wij er namelijk voor dat u en uw auto veilig worden thuisgebracht. De kosten voor een taxi liggen vrijwel gelijk aan de kosten van ons. Het voordeel hierbij is, is dat u zelf heen kunt rijden met uw eigen auto en wij hem terug rijden. U hoeft dus niet de volgende dag nog uw auto op te halen. Deze service kan ook aangeboden worden op bedrijfsfeestjes. Hierbij zorgen onze chauffeurs ervoor dat uw medewerkers veilig thuisgebracht worden.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Op vakantie met uw auto

Wij bieden voor u de mogelijkheid om op vakantie te kunnen genieten van uw eigen auto, zonder dat u er zelf mee naar bestemming rijdt. Onze chauffeur zorgt ervoor dat uw auto veilig op bestemming aankomt, terwijl u het vliegtuig pakt. Ook kunt u extra bagage meegeven met de auto, zodat deze mee kan worden genomen met de reis.
Safe2Drive kan u ook naar de luchthaven brengen met uw eigen auto en ophalen. Hierdoor heeft u geen stress over waar de auto terecht zal moeten komen en wordt de auto gewoon netjes naar de door u gekozen bestemming gereden. Ook zijn onze chauffeurs 15 minuten voor vertrek op locatie aanwezig, zodat ze u nog kunnen helpen met het inladen van de bagage.

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Mochten er nog vragen zijn over business taxi Rotterdam, dan kunnen deze altijd gesteld worden. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn bij Safe2Drive!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk