Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Studentchauffeur Leiden

Safe2Drive is al jarenlang de betrouwbare taxi service in heel Nederland. Heeft u binnenkort een feest? En wilt u niet zelf naar huis rijden? Dan is een thuisbrengservice ideaal! Bij safe2Drive bent u aan het juiste adres voor thuisbrengservice. Hierbij heeft u de mogelijkheid tot thuisbrengservice door studentchauffeur Leiden. De kosten voor onze thuisbrengservice zijn vrijwel gelijk als de kosten voor het huren van een taxi. Maar dan met vele voordelen!

Heeft u interesse in onze studenten chauffeurs? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! U kunt van te voren een reservering maken via de website. Ook kunt u altijd telefonisch een reservering bij ons maken door te bellen naar: 085 300 1200.

Vele mogelijkheden

Waarom kiezen voor Safe2Drive

Er zijn diverse redenen om gebruik te maken van een privé chauffeur. Safe2Drive levert voor iedere unieke chauffeursbehoefte een passende oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een blessurechauffeur, bob chauffeur, vliegveld chauffeur en nog veel meer specifiek naar uw wens in te zetten chauffeursdiensten.

Wij zijn voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Uiteraard halen wij u overal in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk op, mocht uw eindbestemming in of rond ons werkgebied gelegen zijn.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Bij ons kunt u gebruik maken van verschillende soorten services. Zo is het mogelijk om een chauffeur in te huren die u naar de plaats van uw bestemming brengt en/of haalt. Hierdoor hoeft u niet te rijden! Het voordeel is dat u zelf niet achter het stuur hoeft te gaan zitten, maar wel met uw eigen auto op de plaats van bestemming komt. Heeft u (tijdelijk) geen eigen auto in bezit, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van een chauffeur met auto. Wij hebben samenwerkingen met bekende autodealers, waardoor we bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking hebben.

Reserveer online

Studentchauffeur Leiden – contact

Wilt u nog meer informatie over dit onderwerp twijfel dan niet om te contact met ons op te nemen.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee