Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Studentchauffeur Amsterdam

Heeft u binnenkort een feest en bent u op zoek naar een studentchauffeur in Amsterdam? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij bij Safe2Drive zorgen ervoor dat u met uw eigen auto naar een feestje kunt rijden, en dat u op de terugweg lekker achterin uw eigen auto kunt stappen. De kosten van onze service zijn vrijwel gelijk aan de kosten van een taxi, maar dan met vele voordelen!

Heeft u interesse in onze student chauffeurs? Reserveer dan direct een rit via onze website om neem contact op voor vragen en advies!

Vele mogelijkheden

Studentchauffeur in Amsterdam via Safe2Drive

Als u een student chauffeur in Amsterdam bij ons huurt gaat dat op deze manier: u kunt gewoon met u eigen auto naar een feestje of evenement rijden, en daar de rest van de dag of avond genieten van het gezelschap. Vervolgens is het enige wat u hoeft te doen, bij vertrek de sleutels overhandigen aan één van onze studentchauffeurs die naar de locatie is toegekomen. Die zal plaats nemen achter het stuur van de auto, zodat u ontspannen op de bijrijdersstoel of achterin kunt gaan zitten. De chauffeur rijdt de auto naar uw gewenste bestemming. De volgende dag hoeft u dus niet terug om de auto nog op te halen!

Beschikt u tijdelijk niet over een eigen auto? Ook dat is geen probleem. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om een auto met chauffeur te huren. Door onze samenwerking met bekende autodealers, hebben wij bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking. U komt dus aan op uw afspraak in stijl!

Ook als u met een groot gezelschap naar een feest of evenement wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Bel of mail ons, en wij kunnen met u meedenken over de juiste oplossing!

De tarieven liggen ongeveer gelijk met een taxiservice, maar het voordeel van onze dienst is dat u alleen voor de terugreis extra kosten maakt. 

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Naast een student chauffeur in Amsterdam, bieden wij ook een luchthave service of Valet Parking aan. Zo kan u met gemak naar het vliegveld gebracht worden of na een lange vlucht rustig bijkomen terwijl u naar huis gebracht wordt. Valet Parking kan de uitkomst bieden bij feestjes én partijen. Zo worden de auto’s netjes geparkeerd en na afloop van het feest weer gehaald. Ideaal toch?

Reserveer online

Meer informatie over onze diensten

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Uiteraard is het wel mogelijk om door het hele land gebruik te maken van onze diensten.

Heeft u interesse in onze studentchauffeur in Amsterdam of een andere dienst? Bekijk onze tarieven op de website, of maak direct een reservering. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk