Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Studentchauffeur Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele studentchauffeur in de buurt van Amsterdam om u veilig en comfortabel te vervoeren? Safe2Drive biedt de perfecte oplossing met onze hooggekwalificeerde studentchauffeurservice. Onze studentchauffeurs zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om u een uitstekende rijervaring te bieden, waarbij veiligheid altijd voorop staat. Of u nu een avondje uit plant, een belangrijke zakelijke bijeenkomst heeft of gewoon ontspannen wilt reizen, onze studentchauffeurs staan voor u klaar. Geniet van het gemak van een studentchauffeur van Safe2Drive en laat ons het rijden voor u doen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

U wordt door onze studentchauffeur in uw eigen auto naar de gewenste bestemming gebracht. De kosten van onze service zijn vrijwel gelijk aan de kosten van een taxi, maar dan met vele voordelen! Heeft u interesse in onze student chauffeurs? Reserveer dan direct een rit via onze website om neem contact op voor vragen en advies!

Vele mogelijkheden

Studentchauffeur eigen auto in Amsterdam via Safe2Drive

Als u een student chauffeur in Amsterdam bij ons huurt gaat dat op de volgende manier:

U kunt met uw eigen auto naar een feestje of evenement rijden en daar de rest van de dag of avond genieten van het gezelschap. Na uw feest of evenement wacht onze studentchauffeur u op en kunt u de autosleutels overhandigen. De studentchauffeur neemt plaatst achter het stuur van uw auto, zodat u ontspannen op de bijrijdersstoel of achterin kunt plaatsnemen. De chauffeur rijdt de auto naar uw gewenste bestemming waar hij de sleutels weer aan u overhandigt. Onze chauffeur wordt weer opgehaald en u kunt met een gerust hart gaan slapen. Want u hoeft de volgende dag niet terug om de auto nog op te halen.

Beschikt u tijdelijk niet over een eigen auto? Dan is dat ook geen probleem. Het is bij ons namelijk ook mogelijk om een auto met chauffeur te huren. Door onze samenwerking met bekende autodealers, hebben wij bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking. U komt dus aan op uw afspraak in stijl!

Ook als u met een groot gezelschap naar een feest of evenement wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Bel of mail ons, en wij kunnen met u meedenken over de juiste oplossing!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Ontdek het gemak en de flexibiliteit van onze studentchauffeurs bij Safe2Drive. Of u nu een drukke agenda heeft, een evenement bijwoont of gewoonweg van uw reistijd wilt genieten, onze studentchauffeurs staan klaar om u te ontzorgen. Met onze uitgebreide ervaring en uitstekende rijvaardigheden, kunt u erop vertrouwen dat onze studentchauffeurs u veilig en op tijd naar uw bestemming brengen. Ontspan en laat onze professionele studententaxi in Amsterdam het rijden voor u doen, terwijl u zich volledig kunt richten op andere belangrijke zaken. 

Naast een studentchauffeur in Amsterdam, bieden wij ook een luchthave service of Valet Parking aan. Zo kunt u met gemak naar het vliegveld gebracht worden of na een lange vlucht rustig bijkomen terwijl u naar huis gebracht wordt. Valet Parking kan de uitkomst bieden bij feestjes én partijen. Zo worden de auto’s netjes geparkeerd en na afloop van het feest weer gehaald. Ideaal toch?!

Reserveer online

Meer informatie over onze diensten

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Uiteraard is het wel mogelijk om door het hele land gebruik te maken van onze diensten.

Heeft u interesse in onze studentchauffeur in Amsterdam of een andere dienst? Bekijk onze tarieven op de website, of maak direct een reservering. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen