Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Student chauffeur Delft

Aan het zoeken naar een student chauffeur delft? Zoek niet verder! Safe2Drive heeft wat u zoekt. Dankzij onze ervaren student chauffeurs kunnen wij u in verschillende behoeften voorzien. Wij nemen de reis voor u uit handen zodat u zich tijdens uw rit kunt focussen op andere zaken.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Reserveer dan direct een rit!

Vele mogelijkheden

Student chauffeur Delft door Safe2Drive

Heeft u na een drukke dag geen zin om naar huis te rijden? Safe2Drive staat 24/7 voor u klaar. Wij bieden privéchauffeurs op gewenste locatie. Dit houdt in dat wij onder andere een thuisbrengservice aanbieden. Deze service kan worden gereserveerd via deze link.

De thuisbrengservice geldt voor alle plaatsen in Nederland, waaronder Delft. Na een privé feestje of zakelijk diner staan onze chauffeurs op u te wachten om u en uw gezelschap thuis te brengen. Het voordeel hier is dat de kosten voor een taxi vrijwel gelijk is aan die van Safe2Drive. En niets is fijner dan gewoon in uw eigen auto thuisgebracht te worden.  De privéchauffeur wordt gebracht en opgehaald door onze junior student chauffeur. Op deze manier zal uw chauffeur altijd netjes ter plaatse aankomen.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Valet Parking

Naast de chauffeurs dienst van Safe2Drive bieden wij ook Valet Parking aan bij evenementen. Heeft u een groot feest in Delft en bent u druk met alles regelen? Wij helpen u. De chauffeurs van Safe2Drive staan bij de ingang klaar om uw gasten te ontvangen, om vervolgens de auto op een veilige manier te parkeren. Na het evenement staat de auto weer klaar voor uw gast. Als extra service verlenen wij, indien nodig, de thuisbrengservice aan ter plaatse.

Reserveer online

Student chauffeur Delft – contact

Safe2Drive is actief in de regio Delft. Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk dan onze website voor de tarieven en maak een reservering. Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen via telefoon 085 – 300 1200 of mail info@safe2drive.nl. Tot snel!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk