Privé chauffeur Delft

Bent u geïnteresseerd in een Privé chauffeur Delft? Dan bent u bij Save2Drive aan het juiste adres! Safe2Drive heeft meerdere representatieve, vakbekwame, behulpzame en sociale chauffeurs in dienst. Deze chauffeurs zijn ervaren in ieder type auto en kunnen zelfs de meest exclusieve auto besturen. Zij staan voor u klaar om u rond te rijden en op tijd bij afspraken af te zetten.

Privé chauffeur Delft – Safe2Drive

Als u drukke dagen heeft en op veel verschillende locaties aan het werkt bent zitten er veel voordelen aan een privé chauffeur. Een van de voordelen is dat u altijd op tijd bent voor u afspraak en voor de deur wordt afgezet. Zo hoeft u zich niet druk te maken over parkeren en kunt u tijdens de rit uzelf goed voorbereiden voor de afspraak. U heeft bij ons de keuze uit junior drivers of gecertificeerde directiechauffeurs. Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor een chauffeur welke bij u wensen past. Deze zal 24/7 voor u klaarstaan.

Naast een privé chauffeur kunt u ook een auto met chauffeur voor een tijdelijke periode huren als uw auto bij de garage staat of als u tijdelijk ander vervoer nodig heeft.

Ook kunt u bij ons een BOB chauffeur inhuren, dit is voordelig na een avondje uit. Als u een taxi neemt moet de dag daarna nog terug voor u auto. De BOB chauffeur brengt u thuis in u eigen auto zodat u de volgende dag u auto niet meer hoeft te halen.

Contact opnemen voor een Privé chauffeur Delft

Als u een rit wilt reserveren bij Save2drive is dat mogelijk om online te doen via de buttom hieronder. Als u liever een telefonische reservering maakt is dat ook mogelijk. Contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

 

Privé chauffeur Delft

Reserveer online

Reis met het gemak van Safe2Drive

Mail naar: info@safe2drive.nl of bel naar: 085-300 1200