Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Chauffeursdiensten Zuid Holland

Bent u op zoek naar chauffeursdiensten Zuid Holland? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Als u een feestje heeft of gezellig uit eten gaan, zorgen wij er voor dat een chauffeur van Safe2Drive u veilig thuisbrengt. De kosten voor een thuisbreng chauffeur zijn veelal gelijk aan een taxi, maar het voordeel is dat u met uw eigen auto naar huis gaat waardoor u alleen kosten heeft voor de terugreis, en u de volgende dag niet terug hoeft om uw auto.

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Reserveer dan direct een rit!

Vele mogelijkheden

Chauffeursdiensten Zuid Holland – Safe2Drive is uw partner

Wanneer u een chauffeur wilt bestellen bij Safe2Drive, kan dat op verschillende manieren. Het kan een last-minute thuisbrengservice zijn, maar ook een persoonlijke chauffeur voor een gehele dag. U kunt bijvoorbeeld een chauffeur inhuren om u naar een evenement te brengen en aan het eind op te halen. U kunt er ook voor kiezen om u alleen op te laten halen van de desbetreffende locatie. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u veilig thuis komt en hoeft u uw eigen auto niet achteraf op te halen. Onze chauffeur staat de gehele dag tot uw beschikking, en u kunt op de achterbank in alle rust uw afspraken voorbereiden. Wij zorgen ervoor dat u op tijd bent, en na een lange vermoeiende dag brengt onze chauffeur u netjes thuis.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

BOB Service

Heeft u een verjaardagsfeest of bruiloft? Ook dan kunnen we u goed van dienst zijn. U wilt natuurlijk ultiem kunnen genieten, daarom fungeren wij als de BOB. We kunnen u thuisbrengen in uw eigen auto of een chauffeur met auto regelen. Zo kunt u onbezorgd genieten van een feestje of evenement, en hoeft u daarna niet meer zelf naar huis te rijden.

Reserveer online

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook kunt u bellen met: 085-3001200. Tot ziens bij Safe2Drive!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren