Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Thuisbrengservice

Bent u op zoek naar een thuisbrengservice? Wanneer u een etentje of een feestje heeft gehad en niet meer zelf naar huis kunt rijden, kunt u terecht bij Safe2Drive! Safe2Drive heeft een thuisbrengservice zodat u tijdens uw avond uit niet hoeft te bobben. Zo kunt u genieten van uw avond uit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u thuis komt.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Reserveer dan direct een rit!

Plaats nu een reservering

Vele mogelijkheden

De thuisbrengservice van Safe2Drive

Door middel van onze thuisbrengservice wordt u na een avondje uit naar huis gebracht. U kunt ervoor kiezen om een chauffeur incl. auto te huren maar het is ook mogelijk om in uw eigen auto naar huis gebracht te worden! Zo hoeft u zelf de volgende dag niet terug om uw auto op te halen. De kosten voor deze service zijn ongeveer gelijk aan de kosten voor het huren van een taxi. Via de website kunt u direct een reservering maken!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Privé chauffeur

Naast onze thuisbrengservice kunt u ook bij ons terecht voor andere diensten. U kunt bij ons bijvoorbeeld een privé chauffeur huren. Dit kan handig zijn wanneer u een zakelijke afspraak heeft, die u in de auto wilt voorbereiden. Of wanneer u gasten ontvangt vanuit het buitenland. Naast alleen de chauffeur kunt u ook de auto bij ons huren. Wij werken samen met bekende autodealers en hebben daarom bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking.

Reserveer online

Thuisbrengservice – contact

Heef u vragen over onze thuisbrengserivce? Neem dan contact op via de website. U kunt ook direct een reservering plaatsen, dan ontvangt u van ons een bevestiging. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u naar uw gewenste locatie te brengen!

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de tarieven? Ook dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen! U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Wat klanten zeggen

Ervaar de meningen van anderen

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen