Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Thuisbrengservice studenten

Heeft u binnenkort een feest? En wilt u niet zelf naar huis rijden? Dan is een thuisbrengservice ideaal! Bij safe2Drive bent u aan het juiste adres voor thuisbrengservice. Hierbij heeft u de mogelijkheid tot thuisbrengservice studenten of gecertificeerde directiechauffeurs. De kosten voor onze thuisbrengservice zijn vrijwel gelijk als de kosten voor het huren van een taxi. Maar dan met vele voordelen!

Heeft u interesse in onze studenten thuisbrengservice? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! U kunt van te voren een reservering maken via de website. Ook kunt u altijd telefonisch een reservering bij ons maken.

Vele mogelijkheden

Thuisbrengservice studenten door Safe2Drive

Het grootste voordeel van de thuisbrengservice is dat u in uw eigen auto naar huis wordt gebracht. Zo hoeft u de volgende niet zelf de auto op te halen. Dat scheelt een hoop gedoe! Na een gezellig avondje uit zorgen wij ervoor dat u thuis komt zonder dat u zich hier zorgen over hoeft te maken.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Waar zijn we actief

Wij zijn voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Uiteraard halen wij u overal in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk op, mocht uw eindbestemming in of rond ons werkgebied gelegen zijn.

Ook kunt u ervoor kiezen om een chauffeur incl. auto te huren. Dit kan handig zijn wanneer uw eigen auto bijvoorbeeld bij de garage staat. Of wanneer u gasten uit het buitenland ontvangt welke van het vliegveld opgehaald moeten worden. Wij werken samen met bekende autodealers en hebben daarom bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking.

Reserveer online

Contact opnemen

Heeft u interesse in één van onze diensten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt via de website direct een reservering maken. Ook kunt u ons mailen of direct bellen via 085 – 300 1200 voor een reservering.