Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Thuisbrengservice Den Haag

Heeft u binnenkort een feest of evenement maar weet u nog niet hoe u thuis kunt komen, en heeft u geen zin om zelf te rijden? Dan is thuisbrengservice Den Haag voor u de beste oplossing! Bij Safe2Drive zorgen we er voor dat u lekker kunt genieten van uw evenement of feest zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de terugweg. Wij hebben namelijk chauffeurs die u thuis kunnen brengen in uw eigen auto!

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact op of reserveer direct via de website!

Vele mogelijkheden

Thuisbrengservice Den Haag bij Safe2Drive

De werking is simpel. U kunt gewoon in uw eigen auto naar de bestemming toe gaan. Eenmaal aangekomen kunt u lekker gaan genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over de terugreis. Bij vertrek is het enige wat u hoeft te doen, de sleutels overhandigen aan onze chauffeur en die zal achter het stuur plaatsnemen. Zelf kunt u dan achterin of op de bijrijdersstoel gaan zitten! De tarieven zijn ongeveer gelijk aan een taxi, maar bij ons profiteert u van vele voordelen! Zo maakt u alleen kosten op de terugweg, omdat u op de heenweg gewoon zelf rijdt, en de volgende dag hoeft u niet meer terug om uw auto op te halen.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Onze chauffeurs hebben genoeg ervaring om in alle soorten auto’s te kunnen rijden. Heeft u bepaalde wensen over de chauffeur die u thuis brengt? U kunt dit aan ons doorgeven zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Zo kunnen we u ook van het vliegveld naar huis brengen en andersom.  Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Hoe kunt u thuisbrengservice Den Haag reserveren?

Onze Chauffeurs kunnen u door het hele land actief, en we kunnen u zelfs ophalen in Duitsland, Frankrijk of België als uw eindbestemming rondom ons werkgebied ligt.

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag van onze diensten gebruik maken? Neem dan contact op, of reserveer direct via onderstaande button!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren