Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Studenten bob service

Wanneer u een gezellige avond heeft en niet meer zelf naar huis kunt rijden, is studenten bob service de ultieme oplossing! Zo kunt u zich door middel van onze thuisbrengservice in uw eigen auto naar huis laten brengen.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Reserveer dan direct een rit!

Vele mogelijkheden

Studenten bob service door Safe2Drive

Met onze thuisbrengservice/BOB chauffeur kunt u gezellig van uw feestje genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u naar huis komt. Een groot bijkomend voordeel is dat uw auto altijd met u mee naar huis gaat. Zo hoeft u de volgende dag niet terug om uw auto op te halen. De kosten voor deze service zijn vrijwel gelijk als het huren van een taxi.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Naast onze studenten bob/thuisbrengservice kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een privé chauffeur en het huren van een chauffeur met auto. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een zakelijke afspraak heeft, die u in de auto wilt voorbereiden. Of wanneer u gasten ontvangt vanuit het buitenland. Naast deze twee diensten kunt u bij ons ook terecht voor luchthavenservice en zijn wij sterk op het gebied van valetparking.

Reserveer online

Contact opnemen

Safe2Drive is voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk onze tarieven op de website, en maak direct een reservering. U kunt ons mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren