Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Zoetermeer

Op zoek naar een BOB Zoetermeer? Reserveer dan bij Safe2Drive! Save2Drive is een thuisbreng service. Na een gezellig avondje uit komt de chauffeur op ophalen en brengt u met u eigen auto weer naar huis. Ideaal toch?

De volgende dag hoeft u dus niet terug om u auto op te halen. Wilt u een thuisbreng chauffeur bob reserveren? Klik dan hier.

Vele mogelijkheden

Bekijk de overige diensten van Safe2Drive

Naast de thuisbrengservice heeft Save2Drive nog meer diensten beschikbaar. Als u vaak op verschillende locaties werkt en het vermoeiend vindt om zelf te rijden of onder het rijden liever even de vergadering doorneemt kunt u een privé chauffeur reserveren. De chauffeur rijdt in u eigen auto en zorgt ervoor dat u op tijd voor de deur wordt afgezet. Dit is nog meer één van de vele voordelen. De chauffeur gaat pas naar huis als u dag erop zit! En zorgt er voor dat u thuis wordt afgezet.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Auto met chauffeur

Natuurlijk is het ook mogelijk om een tijdelijke auto met chauffeur te reserveren. Bijvoorbeeld als u auto bij de garage staat of als u internationale gasten heeft uitgenodigd. Vervoer voor grotere groepen kan ook geregeld worden bij Save2Drive. Voor iedere groep heeft Save2Drive de juiste oplossing. Ook voor zakenreizen is het mogelijk om gebruik te maken van luchthavenservice.

Reserveer online

Reserveren voor BOB Zoetermeer

Wilt u meer informatie over de BOB dienst Zoetermeer? Of bent u nieuwsgierig naar onze andere diensten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Als u gebruik wilt  maken van een van de diensten, kunt u reserveren via de button hieronder. Het is ook mogelijk om Save2Drive om telefonisch een reservering te maken. Bel dan naar: 085-3001200. Save2Drive hoopt u snel van dienst te kunnen zijn.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee