Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Westland

Bent u op zoek naar een BOB Westland? Dan weet ik zeker dat Safe2Drive u verder kan helpen. Safe2Drive is uw nieuwe partner op het gebied van de thuisbreng service waarbij cliënten op afspraak of last minute basis een chauffeur kunnen bestellen die hen in hun eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt. Tevens leveren wij ook privéchauffeurs op de gewenste locaties, en zijn wij ook sterk op het gebied van valet parking.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wilt u direct reserveren? Dan kan dat via onze contactpagina op de website. Wij hopen u graag eens thuis te brengen!

Vele mogelijkheden

Wat zijn de mogelijkheden?

Bij Safe2Drive kunt u terecht voor verschillende diensten. Zo kunnen we u veilig thuisbrengen na een verjaardagsfeest of huwelijk. We kunnen uw gasten in hun eigen auto of in een van onze auto’s thuisbrengen. Hierdoor hoeft niemand met alcohol op achter het stuur. Klik hier om een rit te reserveren.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Wij bieden naast onze BOB thuisbrengservice ook andere services aan, zoals de luchthavenservice, het huren van een privé chauffeur (met auto) of Valet Parking. Het is altijd fijn om niet te veel te hoeven nadenken over hoe u van A naar B komt. Daarom nemen we dit voor u graag uit handen. Vooral bij Valet parking kan dit goed van pas komen!  Wij ontvangen uw gasten georganiseerd en zorgen voor een goede start van het evenement.

Reserveer online

Contact BOB Westland

Wilt u direct een BOB chauffeur bij ons reserveren? Reserveer dan direct via onze contactpagina of neem telefonisch contact met ons op via: 085-3001200.

Wilt u meer uitgebreide informatie over groepsvervoer of luchthavenvervoer? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar: info@safe2drive.nl

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk