Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Vlaardingen reserveren

Wilt u een BOB Vlaardingen reserveren? Dan kan u dat doen bij Safe2Drive! Safe2Drive biedt u de mogelijkheid om na een feestje naar huis gebracht te worden in uw eigen auto.  Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u thuis komt en hoeft u de volgende dag niet terug om uw auto op te halen! De kosten voor onze service zijn vrijwel gelijk als die van een taxi.

Heeft u interesse in een BOB chauffeur? Via de website kunt u een BOB chauffeur reserveren!

Vele mogelijkheden

Liever een auto huren bij Safe2Drive? Ook dat is mogelijk!

Wanneer u wilt kunt u er ook voor kiezen om er een auto bij te huren. Dit kan handig zijn wanneer u zelf niet over een auto beschikt. Wij werken samen met bekende autodealers en hebben daarom bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking. U kunt altijd contact opnemen over de mogelijkheden.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Interesse in één van onze diensten?

Wij zijn voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Uiteraard halen wij u overal in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk op, mocht uw eindbestemming in of rond ons werkgebied gelegen zijn.

Reserveer online

Contact BOB Vlaardingen

Heeft u interesse in één van onze diensten?  U kunt via de website direct een reservering maken. Ook kunt u ons mailen of direct bellen via 085 – 300 1200 voor een reservering.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee