Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Service kosten

Zoekt u een BOB? En wilt u daarvan de BOB service kosten weten? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij geven u met plezier inzicht in onze tarieven, zodat u van te voren weet wat uw bestemming is. Via onze website kunt u de tarieven bekijken maar het is natuurlijk mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Neemt u gerust een kijkje naar onze BOB tarieven.

Vele mogelijkheden

BOB service kosten bij Safe2Drive

Safe2Drive is uw partner om een afspraak te maken om u naar uw gewenste locatie te brengen. Na bijvoorbeeld een avondje uit, staan wij klaar om u naar huis te brengen. Waar wij vooral actief in geheel Noord-Holland en Zuid-Holland.

Als u kiest voor onze thuisbrengservice kunt u zelfs in uw eigen auto naar de locatie waar u moet zijn gereden worden. Dit om te voorkomen dat u de volgende dag niet terug hoeft te komen om uw auto op te halen. Wat ook een voordeel is, is dat de kosten van deze service vrijwel gelijk als die van een taxi.

Waar u ook voor bij ons terecht kunt is het huren van een privéchauffeur, deze chauffeur kan u in uw eigen auto naar locatie brengen maar het is ook mogelijk om een privéchauffeur te huren met auto. Wat hier fijn aan is, is dat als u gasten wilt laten ophalen van de luchthaven, u daarvoor ook de luchthavenservice en de valet parking kunt inschakelen. Bij ons is alles mogelijk.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Reservering plaatsen

Wanneer u een reservering wilt plaatsen kan dit via onze website, dan ontvangt u van ons de bevestiging. Het is ook mogelijk om telefonisch te reserveren. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u naar uw gewenste locatie te brengen.

Als u vragen heeft over de tarieven of een andere vraag? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. U vindt onze contactgegevens op onze website, onder het kopje contact.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk