Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Schiedam

Wanneer u op zoek bent naar een BOB Schiedam, dan kunt u bij Safe2Drive terecht! Safe2Drive is voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Uiteraard halen wij u overal in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk op, mocht uw eindbestemming in of rond ons werkgebied gelegen zijn. Onze chauffeurs staan voor u klaar om u na een avondje uit naar huis te brengen!

Heeft u interesse in een BOB van Safe2Drive? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

BOB Schiedam – Door Safe2Drive

Wij brengen u thuis in uw eigen auto

Heeft u bijvoorbeeld een gezellig avondje uit met vrienden gepland? Of heeft u een borrel op uw werk? En wilt u daarna liever niet zelf naar huis rijden? Dan kunt u gebruik maken van onze BOB service! Onze chauffeurs brengen u dan na een avondje uit naar huis. Dit kan zelfs in uw eigen auto! Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u thuis komt en hoeft u de volgende dag niet terug om uw auto op te halen! Een ander voordeel is dat de kosten van deze service vrijwel gelijk zijn als die van een taxi.

Naast deze service bieden wij meerdere services aan. Hierbij kunt u denken aan Valet Parking, Luchthavenservice, het huren van een privé chauffeur en het huren van een chauffeur met auto. Dit laatste kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een zakelijke afspraak heeft, die u in de auto wilt voorbereiden. Of wanneer u gasten ontvangt vanuit het buitenland.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Contact opnemen

Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk gerust onze tarieven op de website. U kunt via de website direct een reservering maken. Ook kunt u ons mailen of direct bellen via 085 – 300 1200 voor een reservering.

Ook kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om de mogelijkheden voor u te bespreken.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk