Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Oosterhout

Wilt u toch nog een extra drankje drinken en bent u op zoek naar een BOB Oosterhout? Bel Safe2Drive! Want bent u gezellig uit eten met vrienden of heeft u een zakelijk feestje? Wij brengen u weer veilig thuis. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het laten thuis brengen van uw eigen auto. Er zijn mogelijkheden genoeg. Neem contact met ons op en reserveer een BOB.

Een avond zonder zorgen

Wij brengen u thuis in uw eigen auto

Want een avond zonder zorgen is wat wij willen bereiken met onze thuisbrengservice. Wij begrijpen als geen ander dat als u een leuke avond uit hebt met vrienden of familie, het soms erg gezellig kan zijn en u toch dat ene drankje extra wilt drinken. Achter het stuur stappen is uit den boze, dus bel ons! Wij brengen u met plezier veilig thuis. Daarnaast is er ook de mogelijkheid uw eigen auto thuis te laten brengen. Zo hoeft u de volgende dag niet terug om uw auto op te halen. Neem contact met ons op en laat u veilig thuis brengen!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Personeelsfeesten

Ook voor grotere groepen hebben wij de mogelijkheid voor groepsvervoer. Door middel van onze thuisbreng service kunnen wij iedereen veilig thuisbrengen. Toch liever een privéchauffeur? Ook dat is mogelijk bij Safe2Drive. Zo wordt u door onze chauffeur voor de deur afgezet, bent u altijd op tijd en heeft u geen parkeerproblemen of parkeer kosten. Vraag naar de mogelijkheden bij Safe2Drive.

Reserveer online

Bel BOB Oosterhout!

Bel voor een BOB Oosterhout Safe2Drive. Dan hoeft u nooit meer te discussiëren over wie de BOB is, want dat is Safe2Drive! Bel ons op 085-3001200. Reserveer een BOB vóór u de deur uit gaat, en u kunt gaan genieten van een heerlijke avond uit. Heeft u vragen over een privé chauffeur of over vliegveldvervoer? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@safe2drive.nl.

Laat u veilig thuis brengen door Safe2Drive! BOB is 0%.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk