Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Den Haag

Bent u op zoek naar een BOB Delft? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres. Safe2Drive is uw nieuwe partner op het gebied van de thuisbrengservice. Cliënten kunnen op afspraak of last minute basis een chauffeur kunnen bestellen. Wij brengen de eigen auto naar de gewenste bestemming.

Niets is ons te gek, kijk voor meer informatie op in het menu of neem direct contact op via onze contactgegevens op de contactpagina.

Hoe werkt de thuisbrengservice van Safe2Drive?

Wij brengen u thuis in uw eigen auto

De thuisbrengservice van Safe2Drive werkt als volgt. Reserveer voor uw vertrek uw eigen thuisbreng chauffeur, die u na een gezellige avond uit in uw eigen auto weer naar huis brengt. De kosten voor een thuisbreng Chauffeur zijn veelal gelijk aan een taxi, hierbij is het grootste voordeel dat uw auto altijd met u mee naar huis gaat en u niet terug hoeft de volgende dag om uw auto op te halen.

Voor u vertrekt kunt u via onze website een chauffeur reserveren. Wilt u liever telefonisch reserveren? Ook dat is natuurlijk mogel Bent u opzoek naar rent a BOB Den Haag? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres. Wij staan altijd voor u klaar om u na een gezellig avondje uit u naar huis te brengen. In de omgeving Noord-Holland en Zuid-Holland zijn wij zeer actief. Zodra u een BOB wilt reserveren kan dat via onze website. Op onze reserveringspagina. Als u vragen heeft kunt u altijd conatact met ons opnemen. Zowel telefonisch als per e-mail.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

BOB Den Haag – Safe2Drive

Luchthavenvervoer

Safe2drive is altijd in staat om u zelfs last minute naar uw gewenste locatie te brengen. Wat het fijne van onze service is, is dat u gewoon in uw eigen auto naar de locatie waar u heen wilt wordt gebracht. Zo voorkomt u dat u de volgende dag niet terug hoeft te komen om uw auto op te halen. Het voordeel is ook dat deze thuisbrengservice vrijwel gelijk in prijs is als die van een taxi.

Naast deze thuisbrengservice kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een privéchauffeur. Dit kan erg handig zijn voor als u gasten vanaf de luchthaven wilt laten ophalen door ons. Wij hebben namelijk van alles voor u te bieden!

Reserveer online

Reserveren

Als u wilt reserveren kan dat via onze website. U kunt daar direct een reservering plaatsen. Wij staan altijd voor u klaar om u naar uw gewenste locatie te brengen. Benieuwd naar de tarieven? U kunt deze inzien op onze website. Voor al onze contact gegevens kunt u vinden op de contactpagina. U kunt ons bereiken op: 085-300 1200.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee