Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Den Bosch

U bent lekker met vrienden of vriendinnen uiteten! Maar wie gaat er ’s avonds terugrijden? Maak u geen zorgen. Met de BOB Den Bosch service heeft u geen stress of u wel of niet thuiskomt. U kunt zelfs kiezen of u in uw eigen auto thuis gebracht wil worden. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Van u alleen tot een groep. Vervoer in vrijwel alle maten. Neem contact op met Safe2Drive! Laat u veilig thuis brengen. BOB is 0% op.

Genieten van een leuke avond zonder zorgen

Wij brengen u thuis in uw eigen auto

Safe2Drive brengt u graag van A naar B. In iedere stad en omgeving in Nederland. Gaat u een avond stappen in Breda, Tilburg of Eindhoven? Ook vanuit deze steden brengen wij u graag veilig thuis.

Heeft u geen feestelijk- maar een zakelijk diner met uw collega’s? Ook hier neemt Safe2Drive graag de zorg rondom het naar huis rijden uit handen. Bent u met een kleine of grote groep? Bespreek met ons de mogelijkheden rondom het type vervoer.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenservice Eindhoven

Gaat u binnenkort op vakantie, citytrip of zakenreis? Vervoer met OV kan erg lastig en onvoorspelbaar zijn. Laat uw trip niet afhangen van deze onzekerheid. Safe2Drive brengt- en haalt u vanaf Eindhoven Airport. Goed om te weten is dat wij vrijwel alle airports in de BeNeLux & Duitsland aanrijden. Vragen? Neem contact op.

Reserveer online

Reserveer een BOB Den Bosch!

Twijfel niet over het vervoer en bel Safe2Drive! 085 300 1200. Andere vragen kunnen gesteld worden via info@safe2drive.nl of het contactformulier. Safe2Drive zal uw vragen snel beantwoorden.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren