Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB chauffeur Amsterdam

Bent u op zoek naar BOB chauffeur Amsterdam? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! De chauffeurs van Safe2Drive staan voor u klaar om u naar ieder gewenst feest te brengen en/of op te halen! Wilt u last minte naar een afspraak of een gezellig avondje uit? Maak een afspraak bij Safe2Drive en wij regelen het voor u. Wilt u een BOB reserveren dan kunt u dit direct doen via onze reserveringspagina! Als u vragen heeft twijfel dan om contact met ons op te nemen.

BOB chauffeur Amsterdam | Safe2Drive

Wij brengen u thuis in uw eigen auto

Safe2Drive is vooral actief in de omgeving Noord-Holland en Zuid-Holland. Met onze BOB service zijn wij in staat om u overal op te halen, als uw begin en eindbestemming in of rondom ons werkgebied gelegen zijn. Als u op zoek bent naar een BOB chauffeur in Amsterdam, staat Safe2Drive altijd voor u klaar.

Wilt u liever niet zelf naar huis rijden na een gezellig avondje uit met vrienden of een borrel op werk? Maak dan gebruik van onze BOB service. Met behulp van deze service wordt u in uw eigen auto naar huis gebracht. Op deze wijze hoeft u zich geen zorgen te maken over hoe u thuis komt en hoeft ook niet de volgende dag terug om uw auto op te halen. De kosten van deze service zijn vrijwel gelijk als die van een taxi. Heeft u niet de beschikking over een auto? Dan kunt u ook kiezen voor het huren van een chauffeur met auto. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthavenvervoer

Wanneer u op vakantie gaat, of dit nu privé of zakelijk is, kunnen wij het vervoer naar het vliegveld regelen. Op vakantie gaan is fijn, maar de voorbereiding brengt ook veel stress met zich mee. Daarom nemen wij uw zorgen over het vervoer naar de luchthaven van u over. Wij zorgen dat we 15 minuten voor aanvang op de gewenste locatie klaarstaan. Tevens helpen wij met het inladen van de bagage. Wij brengen u naar luchthavens in Nederland, maar ook naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Reservering plaatsen?

Door middel van te kijken op onze website kunt u direct een reservering plaatsen, vervolgens krijgt u van ons de bevestiging. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u naar uw gewenste locatie te brengen!

Wanneer u vragen heeft over onze tarieven, kunt u altijd contact met ons op nemen. De contactgegevens vindt u op onze contactpagina.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren