Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

BOB Breda

Organiseert u een groot feest? Dan mag een BOB Breda niet ontbreken. Laat uzelf naar uw locatie rijden en ophalen door Safe2Drive. Beschikbaar op iedere locatie in heel Nederland.

Op ieder moment va de dag. Safe2Drive wil dat u veilig thuiskomt. Geen BOB? Dan 0% op. Heeft u zonder te plannen toch alcohol gedronken? Bel ons. Wij komen u graag ophalen en thuisbrengen. Bel 085 300 1200.

Vele mogelijkheden

Een feest organiseren met thuisbrengservice

Viert u een groot verjaardagsfeest of bijvoorbeeld uw huwelijk? Hier wilt u met al uw vrienden op proosten. Hiervoor kunt u Safe2Drive inschakelen. Wij brengen uw gasten graag weer naar huis. In onze auto’s of die van hen zelf. Wij begrijpen dat dit u een fijn gevoel zult geven. Niemand gaat op deze manier met alcohol op achter het stuur. Klik hier om een rit te reserveren.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

De hele dag beschikbaar voor vervoer

Goed om te weten is dat onze privé chauffeur u de hele dag kunt ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke afspraken in de grote steden. U kunt hem naast chauffeur ook inzetten voor ondersteunende taken. Ook kunt u uw auto laten wassen. Zo bent u altijd representatief op uw afspraken. Gaat u ’s avonds nog uiteten in Breda? De chauffeur wacht totdat u klaar bent met uw diner.

Reserveer online

Nu een rit reserveren!

U kunt gemakkelijk een rit reserveren bij Safe2Drive. Dit doet u door ons formulier in te vullen. Deze vindt u op onze website. Wij hopen u snel te mogen vervoeren naar de door uw gekozen plaatsen! Tot snel!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk