Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Barendrecht taxi

Bent u op zoek naar een taxi in Barendrecht ? Dan bent u aan het juiste adres bij Safe2Drive! Bij ons kunt u er namelijk verzekerd van zijn dat u veilig en snel op de juiste locatie wordt afgezet. Als u gebruik wilt maken van onze services, kunt u gemakkelijk reserveren via onze website. Hier kunt u een tijd aangeven wanneer u opgehaald wilt worden.

Wilt u meteen een rit reserveren? Dan kunt u dat hier doen.

Vele mogelijkheden

Maak gebruik van de thuisbrengservice/taxi in Barendrecht

Als u een gezellig avondje uitgaat en u er verzekerd van bent dat niemand meer terug kan rijden, kunt u ons inschakelen! Voordat u vertrekt kunt u een reservering maken voor een thuisbreng chauffeur. Het voordeel van deze chauffeur, is dat hij u thuisbrengt in uw eigen auto. Hierbij heeft u dus geen zorgen voor morgen en hoeft u uw eigen auto niet meer op te halen. U kunt onze service eigenlijk vergelijken met een taxi, alleen heeft u hierbij het voordeel dat uw eigen auto ook thuis wordt gebracht!

Ook voor grotere feestjes zoals personeelsfeesten kunnen wij u van dienst zijn. Zo weet u zeker dat uw personeel veilig thuiskomt na een feestje.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Huur een privé chauffeur bij Safe2Drive

Naast dat wij u kunnen voorzien met een thuisbrengservice, kunt u bij ons ook een privé chauffeur huren. Dit is ideaal voor als u bijvoorbeeld nog veel werk te doen heeft voor een meeting en u liever nog even bezig bent dan rijdt. Zodra u ons inhuurt, zorgen wij ervoor dat we ruim op tijd voor uw deur staan. Tijdens de afspraak kunnen wij op u wachten, maar kunnen wij ook uw auto voorzien van een rondje wasstraat. Zo kunt u weer schoon naar de volgende afspraak.

Reserveer online

Reserveer een taxi in Barendrecht

Mocht u nog vragen hebben over het gebruik van de Barendrecht taxi, dan kunt u altijd contact opnemen.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen