Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Studenten chauffeurs

Bent u op zoek naar studenten chauffeurs, zodat u bijvoorbeeld zelf niet van of naar een belangrijke afspraak hoeft te rijden en in de auto nog even kunt doorwerken? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van onze klanten naar de gewenste locatie, zodat ze zich zelf niet druk hoeven te maken om de reis of het vervoer.

Reserveer direct een rit op onze website!

Vele mogelijkheden

Studenten chauffeurs van Safe2Drive

Als u een studenten chauffeur bij ons boekt, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw reis. De chauffeur neemt plaats achter het stuur, zodat u nog even kunt ontspannen of misschien een belangrijke afspraak voorbereiden. Als u vervoer voor heen én terug wilt, is dit ook geen probleem. Onze medewerkers wachten tot u klaar bent en brengen u vervolgens weer terug naar de gewenste locatie. Dit kan allemaal in uw eigen auto, waardoor u alleen betaalt voor de chauffeur. Heeft u (tijdelijk) geen auto tot uw beschikking? Dan is het ook mogelijk om een auto met chauffeur bij ons te huren.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor Valet parking, om uw gasten op een feest een goede entree te kunnen geven, en luchthavenservice, zodat u van en naar de luchthaven niet zelf hoeft te rijden.

Reserveer online

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat Safe2Drive voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar, en helpen u zo nodig om de juiste dienst aan uw wensen te koppelen. Uiteraard kunt u ook direct online een rit reserveren. Tot ziens bij Safe2Drive!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen