Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Studentchauffeur Utrecht

Heeft u binnenkort een feestje of evenement, waarna u liever niet zelf terug naar huis rijdt? Dan is de studentchauffeur Utrecht de ideale oplossing. Wij, van Safe2Drive zorgen ervoor dat de student u netjes weer naar huis rijdt in uw eigen auto. Hierdoor hoeft u zich de volgende dag geen zorgen meer te maken over waar de auto staat. De kosten voor een studentchauffeur verschillen weinig van de kosten voor een taxi, maar u profiteert van meerdere voordelen!

Heeft u interesse in de studentchauffeur of in één van onze andere diensten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Direct reserveren kan via de website!

Vele mogelijkheden

Hoe werkt de studentchauffeur Utrecht?

Wanneer u naar een feest of evenement gaat, kunt u daar gewoon met uw eigen auto naartoe. Bij het vertrek zal onze student chauffeur achter het stuur van uw auto plaats nemen. U kunt dat zelf aan de bijrijderskant instappen en hoeft u voor de rest nergens druk over te maken.

De bijkomende voordelen van de studentchauffeur is dat u alleen op de terugweg extra vervoerskosten heeft en dat u uw auto de volgende dag niet hoeft op te halen.

Als u niet zelf een eigen auto in beschikking heeft, kunt u ook bij ons terecht. Het is bij ons namelijk mogelijk om een auto met chauffeur te huren. Door onze samenwerking met bekende autodealers, hebben wij bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking. U komt dus aan op uw afspraak in stijl!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Naast onze chauffeursdiensten bieden we ook luchthavenvervoer aan en kunnen we u helpen wanneer u een feestje heeft met Valet Parking. Zo hebben u gasten een geweldig ontvangst, waarbij hun auto netjes wordt geparkeerd en na afloop weer gebracht wordt.

Reserveer online

Contact opnemen met Safe2Drive

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten. Uiteraard is het wel mogelijk om door het hele land gebruik te maken van onze diensten.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem direct contact met ons op. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar: 085-3001200.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren