Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Studentchauffeur Den Haag

Met de studentchauffer in Den Haag van Safe2Drive, zorgen wij ervoor dat u uw kostbare tijd efficiënt kunt besteden! Met een student chauffeur kunt u rustig in de auto doorwerken, zonder dat u zich druk hoeft te maken over files of het zoeken naar parkeerplaatsen. Ook na werktijd, bij sociale gelegenheden, als diners en recepties, zorgt een studentchauffeur Safe2Drive ervoor dat u weer veilig thuis wordt gebracht al dan niet in uw eigen auto.

Naast het gemak van niet zelf te hoeven rijden, is een studenten chauffeur in Den Haag van Safe2Drive ook te allen tijde bereid om tijdens zijn of haar wachttijd extra taken op zich te nemen, zoals het tanken of wassen van uw auto of een garagebezoek voor bijvoorbeeld een servicebeurt.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Reserveer dan direct een rit!

Vele mogelijkheden

Geniet van het feestje zonder u zorgen te maken!

Safe2Drive is uw ideale partner als het gaat om vervoer. Heeft u misschien een feestje of iets anders leuks gepland en wilt u gebruik maken van een bob thuisbrengservice? Reserveer dan voor vertrek uw eigen chauffeur. Met onze thuisbrengservice/BOB chauffeur kunt u gezellig van uw feestje genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoe u naar huis komt. Een groot bijkomend voordeel is dat uw auto altijd met u mee naar huis gaat. Zo hoeft u de volgende dag niet terug om uw auto op te halen. De kosten voor deze service zijn vrijwel gelijk als het huren van een taxi.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Naast onze studenten chauffeur in Den haag, kunt u ook bij ons terecht voor het huren van een privé chauffeur en het huren van een chauffeur met auto. Dit kan handig zijn wanneer u bijvoorbeeld een zakelijke afspraak heeft, die u in de auto wilt voorbereiden. Of wanneer u gasten ontvangt vanuit het buitenland. Naast deze twee diensten kunt u bij ons ook terecht voor luchthavenservice en zijn wij sterk op het gebied van valetparking.

Reserveer online

Reserveer direct een studentchauffeur Den Haag

Bent u enthousiast geworden over onze studentchauffeur of een van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op of reserveer direct een rit via de website!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen