Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Student privé chauffeur

Bent u op zoek naar een student privé chauffeur, die u bijvoorbeeld van en naar een belangrijke afspraak kan brengen zodat u nog even kunt doorwerken in de auto? Dan bent u bij Safe2Drive helemaal aan het juiste adres! Wij bieden meerdere diensten aan, waaronder ook student chauffeurs. De chauffeurs rijden in uw eigen auto, waardoor u alleen betaalt voor de chauffeursdienst. Zo kunt u ontspannen naar uw gewenste locatie worden gebracht, en hoeft u zich geen zorgen te maken over de reis.

Boek direct een rit online!

Vele mogelijkheden

Student privé chauffeur van Safe2Drive

Heeft u een druk bezette agenda, wilt u zich goed voorbereiden op uw afspraken? Reserveer uw eigen Safe2drive privé chauffeur. U neemt achter in uw eigen auto plaats, waar u zich ontspannen kunt voorbereiden op uw afspraak. De auto wordt uw eigen mobile office, en de chauffeur zorgt dat u op tijd aankomt op uw afspraken.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Safe2drive privé chauffeur

Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor de beste Safe2drive privé chauffeur die bij uw wensen past, uw chauffeur staat 24/7 voor u klaar. Wij zorgen er altijd voor dat u op tijd op uw afspraak bent, en u voor de deur wordt afgezet. Hierdoor kunt u ontspannen en goed voorbereid op uw afspraak arriveren. Doordat de chauffeur op u wacht, heeft u geen last van parkeerproblemen of parkeerkosten. Als u wilt, wassen wij uw auto vooraf zodat u representatief aankomt op de plaats van bestemming. Ook kan de chauffeur tijdens de wachttijd ondersteunende taken voor u uitvoeren.

Reserveer online

Plaats een reservering

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op, of boek direct een reservering als u er helemaal uit bent. Naast een student privé chauffeur kunt u bij ons ook terecht voor thuisbrengservice, valet parking en luchthavenservice. Tot ziens bij Safe2Drive!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen