Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Student chauffeur Rotterdam

Heeft u binnenkort een feest en bent u op zoek naar een student chauffeur in Rotterdam? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij bij Safe2Drive zorgen ervoor dat u met uw eigen auto naar een feestje kunt rijden, en dat u op de terugweg lekker achter in uw eigen auto kunt stappen. De kosten van onze service zijn vrijwel gelijk aan de kosten van een taxi, maar dan met vele voordelen!

Heeft u interesse in onze student chauffeurs? Reserveer dan direct een rit via onze website om neem contact op voor vragen en advies!

Vele mogelijkheden

Student chauffeur Rotterdam bij Safe2Drive

Wij zorgen ervoor dat u zich tijdens een feest of evenement geen zorgen hoeft te maken over het vervoer terug. U kunt er zelf heen rijden met uw eigen auto, en bij vertrek hoeft u alleen maar de sleutels te overhandigen aan onze studenten chauffeur in Rotterdam. Deze zal u met uw eigen auto weer veilig thuis brengen. Het voordeel hiervan is dat u alleen kosten maakt op de terugweg, en de volgende dag niet meer terug hoeft om de auto op te halen!

Auto met chauffeur

Mocht u (tijdelijk) niet over een eigen auto beschikken, dan is het ook altijd mogelijk om een auto met chauffeur te reserveren. Wij werken samen met bekende autodealers en hebben daarom bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking.

Daarnaast kunnen wij nog meer diensten aanbieden. Zo kunt u denken aan Valet ParkingLuchthavenservice en een privé chauffeur

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Auto met chauffeur

Mocht u (tijdelijk) niet over een eigen auto beschikken, dan is het ook altijd mogelijk om een auto met chauffeur te reserveren. Wij werken samen met bekende autodealers en hebben daarom bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking.

Daarnaast kunnen wij nog meer diensten aanbieden. Zo kunt u denken aan Valet ParkingLuchthavenservice en een privé chauffeur

Privé chauffeur bij Safe2Drive

Heeft u een druk bezette agenda, wilt u zich goed voorbereiden op uw afspraken? Reserveer uw eigen Safe2drive privé chauffeur. U neemt achter in uw eigen auto plaats, waar u zich ontspannen kunt voorbereiden op uw afspraak. De auto wordt uw eigen mobile office, en de chauffeur zorgt dat u op tijd aankomt op uw afspraken.

Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor de beste Safe2drive privé chauffeur die bij uw wensen past, uw chauffeur staat 24/7 voor u klaar. Wij zorgen er altijd voor dat u op tijd op uw afspraak bent, en u voor de deur wordt afgezet. Hierdoor kunt u ontspannen en goed voorbereid op uw afspraak arriveren. Doordat de chauffeur op u wacht, heeft u geen last van parkeerproblemen of parkeerkosten. Als u wilt, wassen wij uw auto vooraf zodat u representatief aankomt op de plaats van bestemming. Ook kan de chauffeur tijdens de wachttijd ondersteunende taken voor u uitvoeren.

Luchthaven service

Wij bieden ook een luchthaven service aan. Onze chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar het vliegveld toe. Ook brengen we u vanaf het vliegveld weer thuis. Op deze manier hoeft u niet zelf te rijden en hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeren. 

Reserveer online

Student chauffeur Rotterdam – contact

Bent u enthousiast geworden over onze studenten chauffeur in Rotterdam en wilt u het graag zelf een keer ervaren? Neem dan gerust contact met ons op, of reserveer direct een rit via de website!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren