Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Student chauffeur Haarlem

Op zoek naar een student chauffeur in Haarlem? Safe2Drive biedt deze service graag aan u aan. Door middel van een studentchauffeur zorgen wij ervoor dat u weer veilig thuis komt na een avondje weg. De kosten hiervoor zijn vrijwel gelijk aan een taxi, maar u profiteert van meerdere voordelen, zoals dat u de volgende dag uw auto niet hoeft op te halen. Safe2Drive is dé service op het gebied van thuisbrengen, zakelijk chauffeuren en nog veel meer.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Reserveer dan direct een rit!

Vele mogelijkheden

Werkzaamheden | student chauffeur haarlem

Safe2Drive neemt verschillende werkzaamheden voor haar rekening. Bent u op zakelijk gebied afhankelijk van uw auto? Onze studentchauffeur brengt en haalt u in Haarlem en omgeving. Onze service is 24 uur en 7 dagen per week beschikbaar. Naast het ontzorgen van uw reis is het mogelijk dat onze (student) chauffeur u ondersteund in uw taken van de dag.

Service

Mocht u (tijdelijk) niet over een eigen auto beschikken, dan is het ook altijd mogelijk om een auto met chauffeur te reserveren. Wij werken samen met bekende autodealers en hebben daarom bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking. Daarnaast kunnen wij nog meer diensten aanbieden. Zo kunt u denken aan Valet ParkingLuchthavenservice en een privé chauffeur.

Ook tijdens een feest of evenement hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer terug. U kunt er zelf heen rijden met uw eigen auto, en bij vertrek hoeft u alleen maar de sleutels te overhandigen aan onze chauffeur. Deze zal u met uw eigen auto weer veilig thuis brengen. Het voordeel hiervan is dat u alleen kosten maakt op de terugweg, en de volgende dag niet meer terug hoeft om de auto op te halen!

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Luchthaven Service

Heeft u een vakantie of zakelijke reis in het verschiet? Safe2Drive neemt alle zorgen rondom de reis naar het vliegveld toe gaan weg. De reis naar de vliegvelden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk zijn hierbij inbegrepen.

Om de vakantie of businesstrip goed te beginnen haalt onze chauffeur u op bij u thuis. De (student) chauffeur helpt u bij het inladen van de bagage en uit uitladen op het vliegveld. Om zeker te zijn dat u op tijd bij uw luchthaven arriveert, zijn onze chauffeur minimaal 15 minuten voor vertrek bij u. Uw auto word op de door u gekozen plek teruggebracht.  Ook staat Safe2Drive natuurlijk a uw reis weer voor u klaar om u op te halen.

Reserveer online

Student chauffeur Haarlem – contact

Heeft u vragen over al onze mogelijkheden wat betreft onze studentchauffeur in Haarlem of andere diensten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Klik hier voor de link naar het formulier.

Daarnaast staan onze medewerkers voor u klaar om u t woord te staan via ons telefoonnummer 085-300 1200 of mailadres info@safe2drive.nl

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren