Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Privéchauffeur Rotterdam

Wilt u gebruik maken van een Privéchauffeur Rotterdam? Safe2Drive ontzorgt u graag! Neem plaats achterin uw eigen auto en bereidt u ontspannen voor op een afspraak.Wij kiezen de privéchauffeur die bij uw wensen past. Plaats direct een reservering!

Vele mogelijkheden

Mobile office | Privéchauffeur Rotterdam

Heeft u te maken met een tijdsdruk en wilt u zich optimaal voorbereiden op een afspraak? Neem dan plaats achterin uw eigen auto. Wij brengen u veilig naar de gewenste locatie, terwijl u zich focust op uw afspraak. Maak van uw eigen auto een mobiele werkplek! Neem contact met ons op of reserveer direct uw rit.

Safe2Drive is uw ideale partner als het gaat om vervoer. Naast onze privéchauffeur beschikken wij over een thuisbrengservice en halen wij u maar al te graag op in heel Nederland. Dit doen we met uw eigen auto. Het voordeel van deze werkwijze is dat u uw auto niet de volgende dag nog ergens hoeft op te halen. Bij deze service werken wij veelal op afspraak, maar wij zijn ook last-minute te bereiken via telefoonnummer: 085- 300 1200.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Onze Dienstverlening

Zoals al eerder benoemd brengen wij u door heel Nederland. Zo bieden we uiteraard ook een luchthaven service aan. We vervoeren u van én naar de luchthaven, om het voor u na een vermoeiende vlucht nét iets makkelijker te maken. 

Daarnaast behoort Valet & Eventparking ook tot één van de diensten die we u aanbieden, hierdoor kunt u de gasten op uw event een goede entree kan geven, door de auto te laten parkeren door één van onze medewerkers.

Reserveer online

Contact opnemen

Wilt u gebruik maken van één van onze diensten? Bekijk onze tarieven op de website en maak direct een reservering. Voor overige vragen kunt u ons mailen of direct bellen. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws en volg ons op onze Facebook pagina.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee