Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Privé chauffeur met eigen auto

Voor een privé chauffeur met eigen auto bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze service kunt u zich in de auto richten op andere zaken dan op de weg. Heeft u behoefte aan ontspanning tijdens uw reis? Wij nemen u graag de verkeersverantwoordelijkheid uit handen. Daarnaast kunt u zich dankzij onze privéchauffeurs geheel richten op zakelijke taken tijdens de rit. Wij beschikken over goed opgeleide en uitermate gekwalificeerde privéchauffeurs voor zowel bedrijven als particulieren.

Meer weten over de privé chauffeurs van Safe2Drive? Neem dan gerust contact met ons op!

Vele mogelijkheden

Privéchauffeur met eigen auto | Safe2Drive staat voor u klaar

De privéchauffeurs van Safe2Drive staan de hele dag tot uw beschikking. Ook is het huren van een chauffeur voor woon-werkverkeer mogelijk. In dat geval haalt de chauffeur u alleen op en brengt u na het werk weer thuis. Uiteraard beschikken al onze privéchauffeurs over een aangename rijstijl, een representatieve uitstraling en blijven ze ten allen tijden alert op de weg.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Diensten privéchauffeur met eigen auto

Tijdens uw afspraak is het mogelijk dat de privéchauffeur uw ondersteund in taken die nog moeten gebeuren. Dit kan worden besproken met de desbetreffende chauffeur. Zo kan bijvoorbeeld, indien wenselijk, uw auto gewassen worden zodat u met een representatieve auto op uw volgende afspraak verschijnt. Dit kunt u bespreken met uw privé chauffeur.

Naast dat u een privé chauffeur kunt reserveren is het ook mogelijk om uw eigen auto naar het buitenland te laten brengen. Hierbij hoeft u dus niet op zoek naar een huurauto maar kunt u de gehele vakantie genieten van uw eigen auto. Als de auto naar het land van bestemming wordt gebracht kunt u eventueel bagage achterlaten in de auto. Dit scheelt bagage meenemen in het vliegtuig.

Reserveer online

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over een privé chauffeur met eigen auto? Of wilt u direct een rit reserveren? Druk dan op onderstaande knop! Als u nog vragen of speciale wensen heeft dan kunt u deze altijd mailen naar info@safe2drive.nl. Liever iemand persoonlijk spreken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 085 – 300 1200.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk