Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Privé chauffeur met auto

Bent u op zoek naar een privé chauffeur met auto? Dan kan Safe2Drive u helpen. Indien u tijdelijk of voor langere periode geen eigen voertuig tot uw beschikking heeft biedt Safe2Drive u een auto met chauffeur. Zakelijk gezien kan een auto met chauffeur de geschikte optie zijn wanneer u bijvoorbeeld internationale gasten laat invliegen. Door een chauffeur met auto van Safe2Drive in te schakelen ontzorgen wij hen tijdens het verblijf. Wilt u direct een chauffeur met auto reserveren? Bel dan naar 085-300 1200 en reserveer direct.

Vele mogelijkheden

Safe2Drive brengt u thuis

Naast een privé chauffeur met auto kunt u bij ons ook terecht voor thuisbrengservice. Want Safe2Drive is uw ideale partner op het gebied van de thuisbrengservice als u een avond uit bent. Mocht het bijvoorbeeld onverwachts toch iets gezelliger zijn geworden dan verwacht? Bel dan Safe2Drive! Wij halen u op en brengen u en indien gewenst uw auto thuis.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Airport vervoer

Mocht u op zakenreis of op vakantie gaan? Dan regelen wij graag het vervoer van en naar de luchthaven voor u. Onze chauffeur zal u uiteraard helpen met uw bagage. Heeft u liever een ander ophaalpunt? Geen probleem. Safe2Drive ontzorgt u graag. Naast het vervoer van en naar de luchthaven brengen wij u ook graag naar andere luchthavens. Zoals naar Duitsland, Frankrijk en België.

Reserveer online

Reserveer een privé chauffeur met auto

Wil u meer weten over de diensten van Safe2Drive? Of direct een chauffeur met auto reserveren? Maak uw reservering online of neem telefonisch contact met ons op via 085- 300 1200. Andere vragen of opmerkingen? Deze kunt u mailen naar info@safe2drive.nl . Onze medewerkers helpen u graag!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk