Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Prive chauffeur Leiden

Bent u op zoek naar een prive chauffeur Leiden? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Safe2Drive heeft meerdere representatieve, vakbekwame, behulpzame en sociale chauffeurs in dienst. Deze chauffeurs zijn ervaren in ieder type auto en kunnen zelfs de meest exclusieve auto besturen. Zij staan voor u klaar om u rond te rijden en op tijd bij afspraken af te zetten.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Reserveer dan direct een rit!

Vele mogelijkheden

Prive chauffeur Leiden Safe2Drive

Een privé chauffeur kan handig zijn wanneer u een druk bezette agenda heeft, en u zich wilt voorbereiden op afspraken. Maar ook wanneer u gasten uit het buitenland ontvangt kunt u deze door een privé chauffeur van het vliegveld laten ophalen.

Wij hebben meerdere representatieve, vakbekwame, behulpzame en sociale chauffeurs in dienst. Deze chauffeurs zijn ervaren in ieder type auto en kunnen zelfs de meest exclusieve auto besturen. U heeft hierbij de keuze uit junior drivers of gecertificeerde directiechauffeurs. Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor een chauffeur welke bij u wensen past. Deze zal 24/7 voor u klaarstaan.

Andere voordelen van deze service zijn dat u zelf niet met parkeerproblemen of kosten te maken heeft. Uw auto wordt gewassen. En u de chauffeur tijdens wachttijd ondersteunende taken kunt laten verrichten. Aan het einde van de dag zal de chauffeur u netjes thuis brengen.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Tevens bieden wij ook een luchthaven service aan. We vervoeren van en naar de luchthaven, om het u voor of na een vermoeiende vlucht nét iets makkelijker te maken.

Valet & Eventparking is ook één van de mogelijkheden die we u aanbieden, hierdoor kunt u de gasten op uw event een goede entree kan geven, door de auto te laten parkeren door één van onze medewerkers.

Reserveer online

Prive chauffeur Leiden – contact

Via de website kunt u direct een reservering plaatsen, u ontvangt dan van ons een bevestiging. Ook is het mogelijk om telefonisch een reservering te plaatsen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u naar uw gewenste locatie te brengen!

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de tarieven? Ook dan is het mogelijk om contact met ons op te nemen! U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen