Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Privé chauffeur Dordrecht

Bent u op zoek naar een privé chauffeur Dordrecht? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Safe2Drive heeft meerdere representatieve, vakbekwame, behulpzame en sociale chauffeurs in dienst. Deze chauffeurs zijn ervaren in ieder type auto en kunnen zelfs de meest exclusieve auto besturen. Zij staan voor u klaar om u rond te rijden en op tijd bij afspraken af te zetten.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vele mogelijkheden

Privé chauffeur Dordrecht door Safe2Drive

Wanneer u een druk bezette agenda heeft en u zich goed wilt voorbereiden op uw afspraken kunt u gebruik maken van een privé chauffeur. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld gasten uit het buitenland ontvangt en u deze wilt laten ophalen van het vliegveld.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

De keuzes

U heeft bij ons de keuze uit junior drivers of gecertificeerde directiechauffeurs. Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor een chauffeur welke bij u wensen past. Deze zal 24/7 voor u klaarstaan. Hierbij kunt u ook kiezen om uw eigen auto te gebruiken of een auto erbij te huren.

Voordelen van deze service zijn dat u zelf niet met parkeerproblemen of kosten te maken heeft. Uw auto wordt gewassen. En u de chauffeur tijdens wachttijd ondersteunende taken kunt laten verrichten. Aan het einde van de dag zal de chauffeur u weer netjes thuis brengen.

Reserveer online

Contact opnemen

Safe2Drive is voornamelijk actief in de gebieden Hoeksche Waard, Drechtsteden, Groot Rotterdam en Voorne Putten.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Bekijk dan onze tarieven op de website. En maak direct een reservering. U kunt ons ook mailen, of direct bellen via 085 – 300 1200.