Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Chauffeursdiensten Dordrecht

Bent u op zoek naar chauffeursdiensten Dordrecht? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij hebben verschillende chauffeursdiensten die wij aanbieden door het hele land. Wanneer u een chauffeur bij ons huurt, zorgen wij dat u veilig op de plaats van bestemming aan komt. U kunt vervolgens ongestoord gaan genieten van een feestje of evenement, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om de terugreis. Ook voor zakelijke afspraken staan we voor u klaar. We rijden u er naar toe en/of halen u op! Dit kan zowel met uw eigen auto als met een auto van ons.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Reserveer dan direct een rit!

Vele mogelijkheden

Chauffeursdiensten Dordrecht – Safe2Drive brengt u op uw bestemming!

Bij ons kunt u gebruik maken van verschillende soorten services. Allereerst is het mogelijk om een chauffeur te huren, die u brengt en/of haalt naar de plaats van uw bestemming, zodat u zelf niet meer hoeft te rijden. Het voordeel hier van is, dat u in uw eigen auto naar huis kunt zonder dat u zelf achter het stuur hoeft te gaan zitten. Hierdoor hoeft u de volgende dag niet terug om uw auto! Heeft u (tijdelijk) geen eigen auto in bezit, dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van een chauffeur met auto. Wij hebben samenwerkingen met bekende autodealers, waardoor we bijna altijd de nieuwste modellen tot onze beschikking hebben.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Daarnaast vervoeren we u ook graag van en naar de luchthaven, zodat u zelf niet hoeft te rijden voor of na een vermoeiende vlucht. Ook kunt u gebruik maken van Valet & Eventparking, waardoor u de gasten op een feestje een goede entree kan geven, door de auto te laten parkeren door één van onze medewerkers.

Reserveer online

Chauffeursdiensten Dordrecht – contact

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of bel naar: 085-3001200. Graag helpen onze medewerkers u verder!

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee