Veilig aankomen op de plaats van bestemming!

Chauffeursdiensten Den Haag

Bent u op zoek naar chauffeursdiensten Den Haag? Dan bent u bij Safe2Drive aan het juiste adres! Wij bieden verschillende chauffeursdiensten aan, waaronder een thuisbrengservice, een privéchauffeur, een auto met chauffeur en een luchthaven service. Door ons in te huren hoeft u zich geen zorgen te maken over uw vervoer, en kunt u ongestoord genieten van een feestje of evenement. Door een privé chauffeur in te huren, is het mogelijk om in de auto nog even door te werken voordat u bij de volgende afspraak aan komt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Vele mogelijkheden

Safe2Drive – uw partner voor uw vervoer

Safe2Drive is uw nieuwe partner op het gebied van de thuisbrengservice waarbij cliënten op afspraak of last minute basis een chauffeur kunnen bestellen die hen in hun eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt. Ook leveren wij privéchauffeurs op de gewenste locaties, die u vervolgens afzetten in uw eigen auto op de gewenste bestemming. Daarnaast zijn wij ook sterk op het gebied van valet parking.

Geniet van

Het gemak van Safe2Drive

U kunt zelfs op een last minute basis een chauffeur bestellen die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt.

Door heel Nederland voor u beschikbaar

Service

Als u een privéchauffeur of een thuisbrengservice bij ons afneemt, dan brengt onze chauffeur u op de plaats van uw bestemming, zodat u ontspannen op de bijrijdersstoel kunt gaan zitten. Zo kunt u onbezorgd genieten van een feestje of evenement, en hoeft u daarna niet meer zelf naar huis te rijden.

Reserveer online

Chauffeursdiensten Den Haag – contact

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bel naar: 085-3001200. Graag bespreken we met u de mogelijkheden. Geef gerust uw wensen en verwachtingen door, zodat we kunnen kijken of we hier op in kunnen spelen. We zijn erg flexibel waardoor er bij ons heel veel mogelijk is.

Wat klanten zeggen

ERVAAR DE MENING VAN ANDEREN

Ontdek de mening van andere klanten die u al zijn voorgegaan:

Safe2Drive levert altijd een goede service!

Nick van Heeteren

Tijdens mijn rit naar een belangrijke beurs in Apeldoorn, ben ik fijn geholpen door Safe2Drive.

Petra van Dijk

De chauffeur van Safe2Drive was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij hielp mij met mijn bagage en hield zelfs de deur open bij het uitstappen. We hadden een fijn gesprek, de reis duurde zo veel korter dan verwacht.

Liesbeth Gravingen

Ik had plots een spoedvergadering in Amsterdam. Gelukkig kon ik snel terecht bij mijn vaste chauffeur van Safe2Drive. Binnen een half uur was ik op locatie.

Ron van der Hee